bustroll

Ok jag blir gode less. Blogg.se vill nu inte ladda upp bilder. Publishme funkar icke. Sen hade jag också skrivit en massa rader som bara försvann grr och morr.

Släppet gick superbra och såklart var min pojke leksugen, alla andra ville äta så hä vart it så myche sping men. I sommar ska Charmeuren få åka på kollo till Långnäs och träffa sin Elmer. Dom lär ju leka så det står härliga till. Kärt återseende dom emellan!
Att det skiljer 11 år mellan dom är det nog få som kan gissa, inte när man ser dom tillsammans den ena galnare än den andra :) Busgrabbarna <3eeh så det blev två bilder av samma från rembly istället, wierd. Charmeur och Tuffsen

/T

bete 2012/T

grönbete snart

Några få dagar kvar så släpper vi hästarna på bete! Midsommardagen blir det efter jobbet. Hoppas på bra väder så jag kan få lite fina bilder på min vackra! Igår släppte jag ut dom som sov inne och gav alla mat, efter frukosten (ett bra tag efter) tog min lille sig en tupplur i värmen, haha så söt han är lilla ufot. Det är ju inte hans fel det där med ufo-outfiten, blame me. Men den hjälper verkligen mot myggen och knotten. Flugorna har inte riktigt vaknat ännu.

Efter en stunds vila tog Karaat efter och slumrade han med! Det är verkligen något särskilt med hästar som ligger ner, mysigt rogivande och framförallt känns det skönt att dom är så trygga att jag får vara där och joxa utan att det stör dom. Mm sommaren är den bästa årstiden!!

 

visst ser det skönt ut??

 

/T


tävling tävling

Finfina killen var och tävlade med Sarah i söndags. 4H hoppning i Norrfjärden och han såg så fin ut, blev sugen på att rida själv :) Nå det var två klasser, 60 och 80cm. Första klassen vann dom men tyvärr blev det ett missförstånd mellan häst och ryttare på sista hindret i 80. Charmeur hoppade det hindret från nästan stillastående och tyvärr så blev det en rivning där så ingen omhoppning. Tiden räckte dock till en andraplats!

Trots regn och skitväder blev det en bra dag. Anni var också med och tävlade med Karaat, dom kom trea i 60 och etta i 80. Grattis till dom också, duktiga hästar vi har i stallet. Gick också hur bra som helst att ha båda killarna i transporten tillsammans. Dom gick lätt att lasta, stod lugnt hela vägen och stod lugnt efter att vi kommit fram. Så nöjd!!

Nån bild kommer senare, måste bara föra över från mobilen. Bjuder på en annan så längemin och C:s premiär körtävling, Hippologum i Umeå 2010

/T

RSS 2.0