nyflyttad

Nu är det klart, Charmeur har flyttat till Ströms stall på norra Pitholm. Känns bra än så länge! Han verkar trivas bra med en lite mindre flock. Mycket lugnare i sinnet. Nu går han med ett varmblodssto och en arabvalack.
Red dit igår och släppte honom i en av järnhagarna för att bekanta sig med sina framtida beteskamrater. Det mötet gick så bra att det blev släpp några timmar senare och inget hände där. Tråkhästar!! Min kille har hittat sig en tjej iaf, blodingen vid namn Olga, haha.


Red ett lugnt dressyrpass idag och invigde ridplanen. Gick över förväntan ändå, han är ju lite ur form nu efter nästan två veckors vila på betet. Endast fjes skogsturer har det blivit. Lat är väl en bra beskrivning på dagens form. Det betyder dålig framåtbjudning och enorm vilja att springa ifrån allt som heter arbete. Då gäller det att vara med i huvudet och inte skapa dragkamp. Nöjd med killen idag som kämpade mot både arbete och elaka flugor, hemska flygfän som inte vill låta en stackars häst vara ifred./T

RSS 2.0