underbara charmeur

Har inga bilder än från dagens tävling i Skellefteå men kan ju berätta lite om dagen ändå! Var i stallet 06.00 och rullade iväg strax före 7. Duktiga hästen går åter att lasta som en normal kuse vilket är ett plus bara det :) och är toppen att köra, står så stilla och snällt hela tiden.
 
Idag blev det start i 95 och 1 meter. Det blev två nollrundor i 95cm klassen och en 8:e plats. Stackars Therese tappade stigbygeln efter sista hindret i grunden och tog en längre sväng mot första hindret i omhoppningen för att fånga upp den. Det gick inte så bra så det blev ett hopp utan stigbygel iaf haha men 5sek längre tid på hela rundan tyvärr. Utan den extrasvängen hade det blivit placering där.
Nåja, det var ändå kul. Viktigast är ju att det känns bra och det gjorde det verkligen. han hoppade så jävla bra, allt stämde!
 
I 1 meter var han lite tröttare men grymt taggad och sprang på utav tusan. Ett nedslag så tyvärr ingen omhoppning men vad gör det, han är ju gryyym hästen!! Oj oj vilken härlig dag. Nyss hemkommen efter att ha fixat klart i stallet och lämnat tillbaka släpet som jag fick låna av Agneta.
 
Märks det att jag är glad och nöjd med den här dagen?! Det är så roligt också att vara iväg med Anni, Jackie och Therese. Friska fläktar minsann, gillar dom massor!
 
/T

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0