LRK söndag 17feb

Snabbt snabbt då!
 
Tävlingsdagen startade bra, helt ostressat och Charmeur var lugn och rofylld. Han stod redo klockan 9 på utsatt tid men tyvärr blev det lite kärv med transporten. Löste sig och vi kom iväg 9.40 tror jag. Det var ju ingen som helst fara att vi var sena iväg eftersom vi startade i den tredje klassen och när vi kom dit hade inte ens den första klassen ridits klart ännu!
 
Framhoppningen gick bra trots funktionärernas dåliga koll på det mesta. Det verkliga strulet kom när dom helt plötsligt ropade i högtalarna att TK skulle in i ridhuset, vi väntade på att göra oss beredda och skulle då ta ett sista språng på räcket men istället blev det räser stress-trav till ridhuset och såklart blev mannen väldigt uppstressad och tittig av det.
Vägrade först gå in i ridhuset överhuvudtaget men med lite övertalning så gick han ändå med på det. Sen blev det tydligen tvärstopp vid första hindret (sista i omhoppningen), superläskigt! Det vanliga upplägget med att visa alla hinder medans ryttaren före hoppar sin runda gick i stöpet så det hade ju kunnat gå åt skogen detta. Men coola killen har ju tävlingsinstinkt så visst flög han över alla hinder lätt som en plätt.
 
 
Riktigt rolig start på säsongen. Förra starten i 1.00m i Älvsbyn vägrade han ut sig så visst har det hänt grejer. Ny sadel, nytt träningsupplägg, daglig stretch osv. Lyckat!!
 
/T
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0